12/2/13

Αποφώνηση...


Τέλειωσε κι αυτή η "ψαρομάζωξη" ...

Περίμενα πως θα περάσω καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως πέρασα ακόμα καλύτερα. Το γέλιο δεν έλειψε, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και το μόνο που έλειπε ήταν... τα ψάρια.

Στο ξεκίνημα της ημέρας ο ήλιος μας ζέστανε αρκετά και ανέβηκε περισσότερο η διάθεση όλων. Παρόλα αυτά, η πρόβλεψη του καιρού έπεσε μέσα και δυστυχώς σε μια μέρα "ανταριασμένη" με τα σύννεφα της καταιγίδας να περνάνε από πάνω μας (ευτυχώς έβρεξε καλά μόνο τρεις φορές και για λίγο την κάθε φορά), με το βαρόμετρο να έχει πάθει ίλλιγγο από το ανέβα κατέβα, δεν περίμενε κανείς να βγουν πολλά ψάρια.

Αυτό που περίμενα ήταν να δω κάποιο Λαβράκι να βγαίνει και όντως έτσι έγινε.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFy0y1XAg_GNYCYIJJeIeivrm2ILCGWmFm3xJ0n7_evFVX5Xb3knE_gypu7e4HkdXyF0vkkXW8ZdCdZfxdNOa-9gMhi97K30N-pQ9vHLD8jerdzDEgxOREY5n1de56qkPNNdfSU9vqFVUL/s1600/P2103747.JPGΜεγάλος "άτυχος"  ο Βασίλης που είχε την έμπνευση να ρίξει πριν την κοπή της πίτας, και ένα εντυπωσιακό Λαβράκι 2,5kg του χτύπησε μόλις μισή ώρα πριν την Έναρξη του ψαρέματος.
Και βέβαια τα εισαγωγικά γιατί πόσο ατυχία είναι να πιάνεις ένα Λαβράκι 2,5kg?

Με μια Μουρμούρα περίπου 400γρ και μια Σουπιά πήρα την άτυπη τρίτη θέση .   Δεύτερος ο Γιάννης Πετράκης με ένα μικρό Μυλοκόπι.

Άλλα ψάρια δεν είχαμε πέρα από κάποια μικρά.




Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και συνολικά η έκταση που ψαρεύαμε ήταν πάνω από 1km.
Η ψησταριά δούλευε συνεχώς, το κρασάκι εξαιρετικό και μας ζέσταινε καλά, και το κέφι δεν σταμάταγε.

Για το τέλος άφησα τον νικητή, δηλαδή τη Νικήτρια, την μόνη γυναίκα που ψάρευε!!!
Με ένα ωραίο Λαβράκι που έπιασε το βράδυ, πήρε το Κύπελλο (Champions League) για το μεγαλύτερο ψάρι αλλά και ένα Biomaster 8000.





Όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φορά και προσωπικά ελπίζω να ξαναγίνει κάπου μέσα στο Μάϊο ή το Σεπτέμβρη που γυαλώνουν πεινασμένες οι Τσιπούρες στις παραλίες των Χανίων.
Εις το επανειδείν λοιπόν...

Περισσότερες φωτογραφίες στο :


ChaniaFishing.blogspot.com






5 σχόλια:

  1. Enhorabuena a todos los participantes, bonita lubina y preciosa foto de esa mujer levantando su trofeo "la pesca no solo es de hombres"

    Un saludo Dim Siozos desde ESPAÑA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. congratulations for all, and for the winners, regards

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μβράβο σε όλα τα παιδια της διοργάνωσης και ειδικά στον Βαγγελη.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραστώ λόγω υπηρεσίας αλλα θα ήθελα πολύ.και εγινε και 2 χιλιομετρα απο το σπιτι μου η μαζωξη.Αντε και την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Parabéns a todos os participantes em especial para os vencedores, grades fotos de um bom convívio, e bom robalo capturado.
    um abraço de Portugal para todos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Muchas gracias Miguel VITU y Pedro por el commentario ;-)

    Ευχαριστώ για το σχόλιο Γιάννη. Κρίμα που το έχασες, την άλλη φορά θα σαι μαζί μας και συ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή