8/10/12

Τι λείπει...?


Το να έχει στη γκάμα της μια εταιρία, ένα σύνολο "σκληρών" δολωμάτων που να καλύπτει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις του ψαρά, είναι μεγάλο πράγμα...
Το να μην αρκείται όμως σε αυτό, αλλά να προσπαθεί μέσα από σειρά ερωτήσεων στο κοινό της, να μάθει "από πρώτο χέρι" τι χρειάζεται η αγορά και τι λείπει από τη γκάμα των δολωμάτων, αυτό είναι το χαρακτηριστικό μιας μεγάλης εταιρίας με σίγουρο μέλλον!



Η DUO επανέρχεται με ένα ακόμα διαγωνισμό -τον 11ο- για να μάθει από τον κάθε ψαρά, ποιό δόλωμα πιστεύει εκείνος οτι λείπει από τη γκάμα της.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να στείλους τις απαντήσεις τους στο duocontest@gmail.com αφού πρώτα κάνουν "like" στο www.facebook.com/DUOJPN 

Και πάλι με πλούσια δώρα...

Προσωπικά απάντησα οτι θα ήθελα να δω ένα twichbait .  Στις τάξεις της DUO υπάρχει το Larus twitcher 95L  αλλά αυτό το δόλωμα είναι φτιαγμένο κυρίως με στόχο τα τονοειδή και παραπλήσια είδη. Αυτό που ζητάω είναι ένα δόλωμα φτιαγμένο για την παράκτια ζώνη, σε δύο εκδόσεις, sinking και floating .
Ίσως και ένα jig θα ήταν μια καλή πρόταση, αλλά πιστεύω οτι ένα καλό twichbait που έρθει να κάτσει δίπλα στα τιμημένα Blues Code και Sugar Penn, είναι κάτι που πραγματικά λείπει από την DUO.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου