1/3/13

Δύο χρόνια SeaSpinning...


Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια...   Να πω την αλήθεια ούτε που το κατάλαβα. Είναι ο κανόνας ίσως, που λέει πως όταν περνάς καλά, ο χρόνος περνάει γρήγορα...

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια το SeaSpinning είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη πλευρά της ζωής μου.  Eίναι επίσης αλήθεια όμως, πως τον τελευταίο χρόνο και ειδικότερα το τελευταίο εξάμηνο, μου ήταν σχεδόν αδύνατο να βρω τον χρόνο για να ασχοληθώ με αναρτήσεις, σχόλια και όλα αυτά που "απαιτεί" ένα blog-site.
Ο χρόνος μου αναλώνεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στο baby-sitting, δηλαδή στα παιχνίδια με το γιο μου ή στο να τον νανουρίζω. Και σε κάθε νανούρισμα κοιμάμαι πρώτος οπότε πού να βρω χρόνο....

Όλα καλά όμως και πάμε να δούμε τα δεδομένα του SeaSpinning για ένα χρόνο που πέρασε.






Πέρυσι λοιπόν τέτοιες μέρες ξεκίνησε η μεγάλη άνοδος του Seaspinning στα στατιστικά του. Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο του 2012 καθημερινά επισκέπτονταν το SeaSpinning από 250 έως 550 φίλοι με αποκορύφωμα κάποιες μέρες που έσπασε το κοντέρ με πάνω από 650 μοναδικούς επισκέπτες. Συνολικά 59.204 επισκέπτες , εκ των οποίων οι 24.792 ήταν νέοι επισκέπτες, επισκέφθηκαν και διάβασαν το SeaSpinning 154.343 φορές.

Παρά το δυναμικό ξεκίνημα του πρώτου εξαμήνου (το 70% των επισκέψεων τότε πραγματοποιήθηκε) στην πορεία υπήρξε κάμψη γιατί απλούστατα, δεν είχα πια το χρόνο  να ασχοληθώ με το SeaSpinning. 

Τα πράγματα μάλλον αλλάζουν σιγά σιγά οπότε ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί μια σταθερότητα στη ροή των θεμάτων. Δυστυχώς δεν είναι ακριβώς στο χέρι μου πια, ελπίζω όμως να το καταφέρω.



**********



Οφείλω σε όλους τους αναγνώστες του SeaSpinning ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να διαβάζετε τις αναρτήσεις μου και να σχολιάζετε, πάντα ευπρεπώς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου fish-bloggers από την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, Πορτογαλία, Ιαπωνία, Ηνωμένες Πολιτείες, Κορέα, Καναδά και Σκανδιναβικές χώρες, για την στήριξη που μου προσφέρουν φιλοξενώντας το SeaSpinning στα Sites τους.

Ακόμα περισσότερο ευχαριστώ τους Miguel de Solorobalizas, VITU, Pescachuff, Ruben Elme, Juan Popper, PescaManel για τη συμμετοχή τους.

Στα Ελληνικά sites το SeaSpinning φιλοξενήθηκε για ακόμα μια φορά και απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Lurebites, Greekspinners.com, SeaManiacs, Psarades.com , Paraktiopsarema.gr , Customrods.gr , Flyfishing.gr, Sportfishingclub.gr , Carp-Matchfishing.gr αλλά και όλα τα sites που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φιλοξένησαν συνδέσμους από το SeaSpinning.


Η φωτογραφία από όπου προήλθε το Banner του SeaSpinning


Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω για μια ακόμα χρονιά το SeaSpinning να κρατήσει το ενδιαφέρον σας και να αξίζει το χρόνο που σπαταλάτε για να διαβάσετε τις σελίδες του.




*** H τελευταία προσθήκη είναι οι ""σχετικές αναρτήσεις"" που βλέπετε ακριβώς από κάτω. Ίσως να κάνει καλύτερη την πλοήγηση, ίσως και όχι. Το αφήνω για λίγο καιρό και θα δούμε...







13 σχόλια:

  1. Να τα εκατοστήσει το site και να είσαι πάντα καλά που γεμίζεις τις ώρες μας με γνώσεις για το αγαπημένο μας Hobby.Υγεία σ¨εσένα και την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Como pasa el tiempo ya han pasado dos años, espero que pronto vuelvas a retomar la pesca, aunque cuando hay un niño pequeño en casa es normal dedicarle más tiempo a la familia.

    la vida pasa rápido y pronto estará pescando con su hijo en las piedras y enhorabuena por tantas visitas y seguidores.

    Un saludo Dim Siozos desde ESPAÑA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/13 12:10

    Να πάνε όλα καλά να διαβάζουμε και να συζητάμε για πολλά ακομα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατώ αυτό " Και σε κάθε νανούρισμα κοιμάμαι πρώτος οπότε πού να βρω χρόνο..." Χαχαχαχα , ακριβώς τα ίδια και εγώ , αλλά αυτό είναι ότι πιο όμορφο στην ζωή μου.
    Χρόνος γεροί να είμαστε θα υπάρχει.
    Σε ευχαριστώ γιατί από την ημέρα που ξεκινησες με " πορωσες " αρκετές φορές και σηκώθηκα και πήγα για ψαρεμα .
    Χρόνια πολλά Δημήτρη , μπράβο για ακόμη μια φορά..... Συνέχισε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και δυνατά Δημήτρη, να το δεις όπως επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mπράβο Δημήτρη και να είσαι πάντα καλά να συνεχίσεις το πολύ ωραίο έργο που κάνεις...!
    Εμένα προσωπικά μου έλυσες πολλές απορίες απλά και μόνο διαβάζοντας άρθρα σου και σε ευχαριστώ πολύ γι' αυτό προσωπικά!

    Χρόνια πολλά και καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Felicidades Dim por esos dos años,espero poder seguirte muchos mas.
    Saludos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη και εγώ με τη σειρά μου θέλω να πω απλά, μονολεκτικά αλλά ειλικρινά και με ουσία: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

    Muchas gracias Miguel y Manel .

    Παιδιά εύχομαι να αξίζει πραγματικά η σελίδα μου τέτοια σχόλια. Να στε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τα εκατοστησεις Δημητρη!Και παντα επιτυχιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τα εκατοστησεις φιλε μου αν και καθυστερημενα! Κανεις πολυ καλη δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή