9/6/11

Lurebites... Addicted to Spinning !!!


Πώς θα σας φαινόταν να υπήρχε ένα site - Αρχειοθήκη από όπου θα μπορούσε ο καθένας να βρίσκει πληροφορίες για το Spinning όπως αυτές δημοσιεύονταν σε Ελληνικά περιοδικά για το ψάρεμα ακόμα και πριν επτά ή οκτώ χρόνια?

Σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον έτσι?

Μετά από πολλή προσπάθεια του Γιώργου Φενερλή (κυρίως) αλλά και των υπολοίπων φίλων που βοήθησαν στο να μαζευτούν και να τοποθετηθούν με όμορφο απλό και ευανάγνωστο τρόπο τα άρθρα που κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί, το site αυτό ετοιμάστηκε και "σηκώθηκε" το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου 2011.

Το όνομά του είναι Lurebites και έρχεται να δώσει διαχρονική παρουσία σε άρθρα που -κατά πολλούς- διαμόρφωσαν την εξέλιξη του Spinning στην Ελλάδα.



Άρθρα που έδειξαν νέους πιο συναρπαστικούς δρόμους στο Spinning όπως ο "Επιφανειακός Παροξυσμός "  και τα  " Παρεξηγημένα μεγάλα minnow " , άρθρα που γλίτωσαν πολύ κόσμο από ανεπιθύμητες βλάβες όπως το "Περιοδική Συντήρηση του μηχανισμού μας "  ή άνοιξαν το δρόμο σε μια νέα συναρπαστική τεχνική που είναι το Shore Jiggingείναι πλέον διαθέσιμα στους "παλιούς" για να θυμούνται αλλά και στους "νέους" για να μαθαίνουν.

Όλα τα άρθρα υπογράφονται από τον συγγραφέα τους και σε κάθε άρθρο υπάρχει και η ημερομηνία δημοσίευσης όπως και σε ποιό έντυπο δημοσιεύτηκε.


Όμως αυτό είναι μόνο η αρχή... Η συνέχεια θα είναι εξίσου ή ακόμα περισσότερο δημιουργική.
Αυτή είναι η αρχική σελίδα του Lurebites




Το Lurebites θα συνεχίσει να παρουσιάζει άρθρα των μελών του αλλά και του δημιουργού του Γιώργου Φενερλή προσπαθώντας να δώσει νόημα στο γνωμικό " Γνώση που δεν μοιράζεται είναι άχρηστη " . 



Καλωσόρισες λοιπόν  Lurebites.
Εύχομαι η συνέχεια να είναι τόσο συναρπαστική όσο και η στιγμή που "κάτι" δαγκώνει με μανία το δόλωμά μας.

Το   SeaSpinning.net  ήταν από την αρχή και θα συνεχίσει να είναι παρόν και αρωγός σε αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου