3/3/12

Fishing moments...


Αλήθεια ποιος ζωγράφος θα μπορούσε να ζωγραφίσει καλύτερα ένα ξημέρωμα ή ένα ηλιοβασίλεμα?
Και στις δύο περιπτώσεις σταμάτησα το ψάρεμα και έμεινα να κοιτάω αποσβολωμένος.
Όταν η φύση θέλει ξεπερνά όλα σου τα ένστικτα και σε αφοπλίζει...

Στην πρώτη φωτογραφία ένα ξημέρωμα που θα το θυμάμαι πάντα. Το αστείο και ευτύχημα μαζί είναι ότι μετά από αυτή τη μοναδική φωτογραφία, η μηχανή μου έσβησε από μπαταρία. Στη λήψη δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα απολύτως φίλτρο.


**********


Παρακάτω μια περίπτωση που δεν κατάλαβα τι γινόταν. Ο ήλιος είχε πέσει αρκετή ώρα πριν, χωρίς τίποτα παραπάνω από το κλασσικό "κόκκινο" του ηλιοβασιλέματος το οποίο χάθηκε γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε δύο λεπτά τα χρώματα άλλαξαν και εμφανίστηκε αυτό.  Σαν κάποιο ηφαίστειο να εξερράγη πίσω από το βουνό...  Και πάλι τα χρώματα είναι όπως τα συνέλαβε μια απλή αυτόματη μηχανή χωρίς φίλτρα.


Ψάρια μπορεί να μην πιάσαμε αλλά από εικόνες τα μάτια γέμισαν...







6 σχόλια:

  1. όμορφες εικόνες, χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγικες στιγμες!Αυτο ειναι το ψαρεμα....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά είναι η ομορφιά του ψαρέματος… και όσο τονίζουμε τις ομορφιές αυτές, τόσο λιγότερα σκουπίδια θα πετάμε, τόσο περισσότερα ψάρια θα απελευθερώνουμε, τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε… πολύ καλό το θέμα σου Δημήτρη!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή. Δυστυχώς η φωτογραφία και ειδικά από μια απλή αυτόματη μηχανή, δεν είναι δυνατό να απεικονίσει με ακρίβεια το μεγαλείο της φύσης. Είναι όμως μια καλή ιδέα του περί τινος πρόκειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/12 11:13

    υπεροχες φωτογραφίες δημήτρη!
    για μένα το ψάρεμα είναι αυτές οι στιγμες οπου στέκεσαι αποσβολωμένος ανυμπορος ακόμα και να κουνήσεις.αυτές οι στιγμές είναι που χαράζονται στη μνήμη σου και τις σκαλίζεις για να τις ανακαλέσεις όποτε χρειαστείς μια τζούρα ηρεμίας.
    να σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή