12/2/12

Ελλάδα στις φλόγες...


Λίγη ώρα πριν ξεκίνησα από το σπίτι μου να πάω για ψάρεμα και μέσα στα Χανιά βρήκα ένα τεράστιο πλήθος να διαμαρτύρεται για τη ζωή που μας στέρησαν οι -εκλεγμένοι από εμάς- εκπρόσωποι του Corporatism.

Γύρισα το αυτοκίνητο προς το σπίτι και αποφάσισα να γράψω αυτές τις γραμμές γιατί θεωρώ σημαντικό να πω στους φίλους μου από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία , Πορτογαλία και αλλού εκτός Ελλάδας το εξής :

Αυτή την ώρα η Αθήνα βρίσκεται στις φλόγες ενώ τα τσιράκια του συστήματος με πρόκληση επεισοδίων και πυρκαγιών κατάφεραν και πάλι να αλλάξουν τον τίτλο στις ειδήσεις, από " Η Ελλάδα στους δρόμους" σε  "Εκτεταμένα επεισόδια" ....
Πόσο βολικό για το σύστημα...



Το ξημέρωμα δεν ξέρω τι θα φέρει ξέρω μόνο πως ότι και να δείτε στις ειδήσεις φίλοι από το εξωτερικό, η αλήθεια είναι ότι πολλές χιλιάδες Έλληνες βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν και καμία σχέση δεν έχουν με αυτούς που κάνουν αυτά τα "Εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα" .

Κρατήστε το αυτό, γιατί όταν τα οικονομικά μέτρα που σας επιβάλλονται σας οδηγήσουν και εσάς στους δρόμους, το σύστημα θα εφαρμόσει και εκεί τα ίδια.
Κρατήστε αυτές τις εικόνες και να θυμάστε ότι αυτοί δεν είναι οι Έλληνες.






3 σχόλια:

  1. Έτσι,μπράβο Δημήτρη ,σε βρίσκω πολυ σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tienen toda la razón del mundo Dim.Siozos y de lo que se publique en los medios de comunicación, no se le puede hacer mucho caso, sólo esperar que todos los problemas se vayan solucionando.

    Un saludo amigo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου!Και επειδη ημουν και εγω αναμεσα σε αυτους που κατεβηκαν να διαδηλωσουν,σε πληροφορο οτι τα επισοδεια ξεκινησαν το πολυ απο 500 ατομα,τι στιγμη που στο κεντρο ητανε πολλες χιλιαδες κοσμου!!Και σημερα ασχολουντε ολοι με τα μαγαζια που καηκαν,ενω σε λιγο καιρο οι μισοι Ελληνες δε θα εχουμε να φαμε!!!Το παρακρατος για αλλη μια φορα λειτουργησε αψογα!!!!Δυστυχως δεν υπαρχει σωτηρια,γιατι ακομα και τωρα ο καθενας κοιταει την παρτη του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή